Noile aparitii de la Lex Comics

Nu știu ce părere aveți voi, dar cea mai mișto zi este cea în care primești mesaj că un pachet (sau mai multe) ți se va livra. Delivery day is awesome!! Ieri am avut o astfel de zi, iar unul dintre pachetele primite a fost de la Lex Comics și conținea cele mai recente numere ale seriilor Thor, Deadpool, The Amazing Spider Man și Iron Man.

reviste

Thor: Afurisitul se apropie de sfârșit. Penultimul capitol al seriei se află sub semnul trădării ce vine din sânul Ligi a Tărâmurilor, iar Malekith se năpustește sângeros pe Pământ.
Deadpool – Bunul, răul și urâtul este la capitolul 2 din 5 iar trecutul lui Wade Wilson este din ce în ce mai fascinant. Personalitatea lui și a alter ego-ului Deadpool este foarte bine conturată de către Gerry Duggan și Brian Posehn, iar aparițiile Căpitanului America și Wolverine fac deliciul acestui volum.
The Amazing Spider Man – Spider-Versul a ajuns la volumul 3. Uimitorul Om-Păianjen se luptă cu Superiorul Om-Păianjen, în timp ce acțiunea se perindă între diverse variante ale Pământului. Sfărșitul mi-a dat puțin fiori… Veți înțelege când veți citi.
Iron Man – Originea Secretă a lui Tony Stark: Atuul Suprem ni-l arată pe Tony față în față cu Recorderul Regillian 451, Pepper și un secret din trecutul lui.

Nu uitați că aveți la dispoziție și un Mega Pack în caz că de abia acum v-ați hotărât să vă achiziționați aceste benzi desenate sau în cazul în care vă lipsesc mai lute.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back