Recomandare manga: Crest of the Royal Family

Așa cum spuneam și pe pagina mea personală de Facebook, unde am fost toată viața mea de nu am citit manga-ul Crest of the Royal Family/Ōke no Monshō?! Aceasta este o shōjo manga realizată de către Chieko Hosokawa și publicată pentru prima oară în revista Princess, în 1976. Seria este ongoing și a ajuns deja la volumul 61. Pe lângă seria manga, au fost realizate două cărți audio și o OVA produsă de Toei Animation. Tocmai a fost anunțată o a treia carte audio care va însoți volumul 62 al seriei.

om

Personajul principal al poveștii este Carol, o tânără americancă, provenită dintr-o familie înstărită și cu o pasiune pentru arheologie. Împreună cu mentorul ei descoperă mormântul faraonului Memphis și un blestem antic se coboară asupra ei. Astfel ea este transportată în Egiptul antic unde îl cunoaște pe tânărul faraon al cărui mormânt îl descoperise și se îndrăgostește de el. Relația celor doi este însă umbrită de gelozia surorii faraonului care, în secret, își dorește să se căsătorească cu el. Carol devine implicată în intrigile de la curtea faraonului și, datorită capacității ei de a “prevede viitorul”, ajunge să joace un rol cheie în afacerile și deciziile faraonului.

tumblr_npd27rvgm21svir81o1_1280

Puteți citi primele 22 de volume traduse în engleză AICI (CLICK). Traducerea nu este strălucită, dar nu deranjează așa de mult. Eu am devenit dependentă de această serie! Sper că voi găsi și restul volumelor traduse.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back