Detalii workshop-uri copii 8-12 ani la Anim’Est 2016

Pentru că am fost rugată să dau mai multe detalii despre workshop-urile de animație din cadrul Anim’Est 2016, am revenit acum cu noi informații primite direct de la organizatori.

Pentru copiii între 8-12 ani, au fost pregătite câteva workshop-uri de animație ce vor avea loc zilnic la Centrul CINETic, de lângă Teatrul Național Român. La aceste workshop-uri, participarea se va face pe baza unei înscrieri la adresa de mail ana@animest.ro
Copiii doritori trebuie să trimită o poză cu un desen, colaj sau model din plastilină a unei pisici.
Unul dintre workshop-uri va fi ținut între 7 – 10 octombrie și va fi un atelier de animație stop motion cu plastilină, coordonat de Serghei Chiviriga.
Pe 11 și 12 octombrie, Ana Dobrescu îi va distra pe copii cu un atelier de pixilation, în stilul clipului de mai jos.

Între 13 – 16 octombrie, îi invităm pe cei mici la un atelier de cut-out cu Ion Aramă, unde vor realiza o animație cu elemente decupate din hârtie ca în clipul de mai jos.

Aceste ateliere vor avea loc între orele 15.00 și 18.00. La atelierele pentru cei mici (3-8 ani) accesul este gratuit și pot participa parintii, dacă își doresc. Voi reveni cu detalii despre aceste ateliere. Celelalte ateliere, pentru copii mai mari, sunt pe bază de înscriere și sunt și ele gratuite. Aici părinții pot asista, dar nu pot participa direct.

Vor exista și workshop-uri pentru adolescenți, dar detaliile nu sunt încă puse la punct.

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back