Teaser trailer pentru Voltron: Legendary Defender

Copilăria noastră se reîntoarce! Mă rog, într-o variantă nouă. Voltron: Legendary Defender este noul serial animat bazat pe legendarul anime Voltron din anii 80 și va avea premiera pe Netflix, pe 10 iunie. (Oare va rula și pe Netflix-ul nostru?). Ieri a fost lansat un teaser trailer care ne prezintă formarea robotului din cei 5 lei.

Chiar nu-mi displace stilul animației. Se păstrează ideea originală a procesului de formarea a lui Voltron, dar apar elemente noi care ne arată mai în profunzime cum exact se combină cei 5. Ce îmi lipsește însă, este poziția pe care o adoptă Voltron la sfărșitul asamblării. Știți voi… Poziția aia pe care încercam noi să o imităm când eram copii și care se încheia cu cei cinci lei răgând.

Am oricum o vagă impresie că în secvența finală din serial vor apărea și cei cinci rangers, dar acum, pentru că este doar un teaser, ei nu au fost prezentați. De abia aștept teaserul full și imaginile cu personajele principale. Până atunci avem castul oficial care a fost prezentat la WonderCon.

Steven Yeun (The Walking Dead) – Keith
Jeremy Shada (Adventure Time) – Lance
Bex Taylor-Klaus (Arrow) – Pidge
Josh Keaton (Green Lantern: The Animated Series) – Shiro (formerly “Sven”)
Tyler Labine (Tucker and Dale vs. Evil) – Hunk
Kimberly Brooks (Mass Effect) – Princess Allura
Rhys Darby (Flight of the Conchords) – Coran
King Zarkon – Neil Kaplan (Transformers: Robots in Disguise)

Serial este produsă de Joaquim Dos Santos, cu Lauren Montgomery în scaunul de producător executiv și cu Tim Hedrick ca scenarist. Toți trei au mai lucrat împreună la Avatar the Last Airbender și The Legend of Korra.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back