Recenzie Deadpool Killustrated

Deadpool… Dacă ar fi să facem un top al celor mai coll și imaginative campanii de promovare a unui film cu super eroi, atunci clar, în opinia mea, campania pentru viitorul film Deadpool cu Ryan Reynolds este câștigătoarea coroniței de pe locul 1. Datorita ei am ajuns și eu să citesc benzi desenate cu anti-eroul lui Fabian Nicieza și Rob Liefeld. Nu dați cu roșii că doar recent am descoperit și eu farmecul lui! Mkey?

deadpool killustrated

Deadpool Killustrated este cel de al doilea volum al killogiei care continuă aventurile cinice și pline de umor negru ale lui Deadpool. Acesta decide că omorârea tuturor personajelor din Multiverse nu este destul (vezi Deadpool Omoară Universul Marvel) și călătorește în abstractul Ideaverse unde măcelărește eroii literaturii clasice precum Căpitanul Nemo, Tom Sawyer sau Moby Dick.

Deadpool_Killustrated_Vol_1_1-675x1024

Oricât de nebună ar părea ideea, are sens, dacă stai să te gândești. Eroii benzilor desenate sunt bazați, într-o măsură sau alta, pe eroii poveștilor literaturii clasice și ai mitologiei, nu? Dacă îi omori, omori și șansa ca supereroii din benzile desenate să mai fie creați! Pam pam!
Fiind fană a literaturii clasice, nu am putut să nu zâmbesc cu gura până la urechi la fiecare întalnire a lui cu un personaj clasic. Trimiterile la scenele din cărțile originale îmbinate cu cinismul lui Deadpool fac acest număr un DELICIU! Ok, unul grotesc, dar, totuși, fun-fun-fun.

DP-Kill-pagina-pagina-3

În original, Deadpool Killustrated a fost lansată în 2013 ca o miniserie de 4 numere, iar aceste numere au fost traduse și publicate în România într-un singur volum. Mai jos aveți superbele coperte originale.

Acestea fiind zise, vă sugerez cu drag să vă comandați albumul AICI și, dacă tot sunteți acolo, să faceți și precomandă pentru Civil War.

Story: Cullen Bunn
Artwork: Matteo Lolli, Sean Parsons
Culori: Veronic Gandini
Copertă: Mike Del Mundo

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back