GEMR. com – un nou site pentru colectionari

Comunitatea colecționarilor din România este în creștere, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. Vin dintr-o familie de colecționari, soțul meu este și el colecționar și sper să îi insuflu această pasiune și fiului meu.

Horizontal_Light_Background

În acest moment nu există foarte multe site-uri dedicate colecționarilor de toate felurile, așa că GEMR.com este o apariție binevenită și foarte interesantă. Ideea site-ului este simplă: există grupuri de interes unde utilizatorii se pot inscrie pentru a discuta despre pasiunile lor, a posta imagini, a vinde sau cumpăra diverse obiecte și, evident, a socializa cu alți colecționari pasionați de aceleași lucruri ca și ei. Mai mult de atât, utilizatorii sunt încurajați să ajute la identificarea obiectelor din colecții și la aflarea istoriei acestora.

Eu mi-am făcut de ceva timp cont și vă aștept și pe voi să dati JOIN AICI. Site-ul este în continuă îmbunătățire așă că, dacă aveși și voi sugestii, lăsați un comentariu aici pentru că ei citesc totul. Pentru că îmi place să fiu onestă, vă voi spune de pe acum că linkul oferit de mine, ACESTA, este afiliat. Mi-ar plăcea mult să vă înscrieți mergând pe el, dar vă aștept oricum să discutăm și să ne împărtășim hobbyurile pe GEMR.com.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back