The Amazing Spider-Man #1 vine in Romania

Pe 15 decembrie Lex Hobby Store aduce un nou număr din universul Marvel. The Amazing Spider-Man/Uimitorul Om-Păianjen a fost lansat anul trecut, în aprilie, și este o nouă poveste a lui Peter Parker realizată de către Dan Slott și Humberto Ramos. Cu mult umor presărat exact unde trebuie, Slott și Ramos ni-l prezintă pe Parker care revine în corpul său la ceva timp după ce Doc Ock a pus stăpânire pe viața lui.

IMG_5070

Numărul începe cu o scurtă incursiune la începuturile lui Spidey și revine repede în prezent unde acțiunea se desfăsoară într-un ritm alert, dar nu grăbit. Desenul lui Ramos și Victor Olazaba menține ideea de fluiditate a poveștii și nu plictisește sau bombardează cititorul cu cadre inutile. De la cadrele cu un Spidey mai…dezbracat și până la scenele de luptă care abundă în detalii, dar nu sufocă, întregul număr este extrem de reușit. Aș putea spună că este cel mai vizual challenging și mai bogat dintre toate numerele lansate până acum de cei de la Lex. O foarte bună alegere!

IMG_5071

IMG_5072

Sunt sigură că va plăcea atât cititorilor vechi de Spiderman cât și celor vechi. Un comic book clasic cu un twist moder. Bring me more!!

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back