Trei Moonies si toate trei!

Coincidentele si toate “miracolele” de orice natura trec pe langa mine ca uleiul pe langa apa. Astronomia – stiinta care se ocupa cu studiul corpurilor celeste –, dupa parerea mea umila, n-ar trebui deloc pusa in aceeasi oala cu astrologia – “arta” de a prezice daca un barbat de verde o va imbraca in alb pe vreo dama de rosu. Articolul asta nu este nici despre una, nici despre cealalta. Aici o sa va vorbesc despre astronoMOONie… stiu, that was bad and I should feel bad… I will.

Pluto ne-a aratat cat de mult ne iubeste, desi noi am incetat sa ne gandim la ea pentru o foarte lunga perioada de timp. Luna s-a facut albastra de tristete, chiar inainte ca Munehisa Sakai sa paraseasca proiectul Sailor Moon Crystal. Marte i-a soptit un secret lui Venus, prin iunie. Sailor Moon Romania a aflat ca Forta este puternica cu Usagi a noastra, iar acum doua zile, aceeasi Luna de mai devreme a rosit din cauza tuturor fanilor SMC care au explodat de bucurie la auzul unor – pe atunci doar – zvonuri legate de anime. Si iata ca, toate astea, au fost, parca, semne ca povestea dintre Mamoru si Usagi, viata Gardienelor, intamplarile lui Artemis, Lunei si ale Dianei, poznele Chibi-Usei si toate celelalte lucruri care ne fac sa indragim atat de mult povestea lui Naoko Takeuchi continua, in toata splendoarea lor.

Da, Sailor Moon Crystal revine cu arcurile Infinity (manga)/S (anime). Da, o sa avem familia matriarhala formata din puternicele Outer SenshiSetsuna, Haruka si Michiru, impreuna cu “micuta lor fetita” Hotaru. Toate cele 10 Gardiene vor lupta impreuna contra Death Busters conduse de (bietul) Profesor Tomoe. Talismanele lui Sailor Neptune si Sailor Uranus, Moonies!!!

Da, o sa avem o continuare, oameni buni!

Conform presei japoneze, care separa arcurile de poveste in mini-sezoane – Dark Kingdom si Black Moon –, Infinity/S pot reprezenta cel de-al treilea mini-sezon din poveste.

Foarte multe detalii, insa, nu sunt. Singurul lucru care sigur este faptul ca o sa avem mai mult Sailor Moon Crystal. Cand? Cum? De care? Cat? Deocamdata ramane doar specula, pe care, daca sunteti pusi pe vorba, expandati-o voi in comentarii.

nou sezon sailor moon crystal

Guest post by Mihaela Pană-Costea

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back