Recomandare manga: The Princess and the Three Beasts

sanbiki_wall

Himegimi to Sanbiki no Kemono sau The Princess and the Three Beasts este o manga scrisa si ilustrata de Miyuki Mitsubachi, care a fost publicata in revista Hana to Yume incepand cu anul 2009.

“We shall take the enormous treasure left behind by the late king to his beloved daughter, Violet.”, spunea scrisoarea trimisa de o banda de hoti, cunoscuti sub numele de Three Wild Beasts, la palatul regal din Alba Forest.

Dupa moartea tatului sau, Violet fusese obligata de catre mama ei sa traiasca inchisa intre zidurile palatului. Din aceasta cauza printesa nu pierdea nicio ocazie sa se furiseze afara si sa se catere prin copaci sau sa hoinareasca prin gradinile palatului.
In dimineata primirii scrisorii mentionate, o gasim pe Violet catarata intr-un pom si admirand cativa puisori aflati intr-un cuib. Cand unul dintre pui se rostogoleste afara din cuib, Violet uita de siguranta personala si se avanta dupa el. Din fericire pentru ea, un tanar mascat si imbracat complet in negru sare sa o salveze dupa care dispare. Printesa este pusa la curent cu scrisoarea hotilor dar cand aceasta isi arata interesul pentru hoti mama ei o admonesteaza zicand ca o printesa nu trebuie sa cunoasca asa ceva.
A doua zi, Violet este vizitata de cei trei dar in loc sa fie speriata reactia ei este esta exact opusa, luandu-i pe hoti prin surprindere. Astfel ea ii cunoaste pe Crow (corbul), cel care putea sa zboare si cel care o salvase cu o zi mai devreme, Renard (vulpoiul) cel cu o mie de fete (numit asa pentru ca era maestru in deghizari) si Kuchinawa (sarpele) cel care putea sa deschida orice usa.
Violet se imprieteneste cu cei trei si dupa mai multe intamplari decide sa-i insoteasca in calatoriile lor pentru a cunoaste lumea de afara si a deveni cu adevarat o printesa capabila sa conduca un regat.
Cvartetul nostru va trece prin multe aventuri, Violet se va maturiza si va deveni mai puternica si, asa cum sta bine unui shojo, iubirea se va infiripa intre ea si Crow.

sanbiki_v001_ch002_p185sanbiki_v001_ch002_p186
sanbiki_v001_ch002_p187sanbiki_v001_ch002_p188

sanbiki_v001_coversanbiki_v002_coversanbiki_v003_coversanbiki_v004_coversanbikisanbiki_v001_ch002_p189

Am toate cuvintele de lauda pentru aceasta manga. Actiunea nu treneaza, intamplarile prin care trec sunt intresante, avem umor, avem romance, avem si un villain cu o poveste legata atat de Crow dar si de Violet, iar grafica, mai ales a personajelor, este de cea mai buna calitate … si exact pe gustul meu :D.

Ii dau 10 din 10 si cred ca daca ar fi fost olecuta mai lunga ii dadeam 11 ;))

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back