Detalii joc smartphone Sailor Moon Drops

Sau, mai bine, Candy Crush… Crystal…Tokyo…? Da, ştiu, nu King.com sunt primii care au făcut jocuri de tip puzzle match-three, ci PopCap Games cu Bejelewed… nu. Doku-Go! Match-it? Dame?! Ei bine, dacş tot am ajuns atât de în urmă cu istoria jocurilor ăstora, de ce să nu vorbim şi despre viitorul Regatului Lunii şi puzzle-urile despre el?

joc sailor1

Sailor Moon Drops este numele noului joc şi va ajunge pe smartphone-ul meu foarte curând deoarece a fost deja lansat pentru iOS şi Android săptamâna trecută, de catre Bandai Namco Entertainment. Jocul este gratuit. Bineînţeles, microtranzacţiile interne nu se pun la socoteală – asta dacă nu cumva vreun fan mai hardcore decât mine doreşte să aibă toate bonusurile posibile şi imposibile şi are şi tot timpul din lume să se joace Bejew… pardon, Sailor Moon Drops. Nu uitaţi să puneţi mâna pe cele doua seturi de booster-e si alte 10 pietricele care vin doar la inceputul joculetului.

joc sailor 2

joc sailor3

Deja circulă un trailer pe net care arată foarte drăguţ.

De susţinut franciza, noi o vom face mereu, cum putem mai bine; fie prin dedicat timp, fie prin dedicat arginţi sau orice altă acţiune care ar putea să o ajute pe Usagi să-şi continue existenţa cu Mamo-chan al ei, ca o familie regală care se respectă.

Hai, facem un campionat?

Guest post by Mihaela Pană-Costea

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back