5 bloguri de urmarit

Ca să zic drept, Feedly-ul meu dă pe dinafară. :)) Este plin de o mulțime de bloguri și site-uri minunate cu care mă delectez zilnic. Pentru că nu sunt egoistă, m-am hotărât să împărtășesc și cu voi 5 bloguri care trebuie urmărite de orice fan de animații, jucării și nostalgie.

1. BattleGrip

Scris de Philip Reed, director executiv la Steve Jackson Games şi autor al unor cărţi despre jucării (click pe numele lui pentru a comanda cărţile), este un blog plin de noutăţi din lumea jocurilor şi a jucăriilor, dar şi un loc de discuţie despre figurine şi jucării din anii 70, 80 şi 90.

Battlegrip

2. Dinosaur Dracula

Dacă iubiţi jucăriile vechi şi casetele video, aici este locul vostru. Un blog plin de minunăţii adunate de la flea markets şi nu numai. Ca să-l citez pe autor: This site celebrates the sheer joy of trivial things, from Halloween decorations, to Ninja Turtles, to the pewter dolphin pendants sold in every aquarium’s gift shop. De fiecare dată cănd citesc câte un articol, îmi imaginez că sunt iar copil şi că mă entuziasmez la fiecare revistă cu Testoasele Ninja pe copertă.

Dinosaur Dracula

3. Plaid Stallions : Rambling and Reflections on ’70s pop culture

Un blog închinat culturii pop a anilor 70. Totul de la haine, la filme, jucării şi animaţii. Autorii au şi un Podcast (îl găsiţi pe YouTube sau pe aplicaţiile de telefon), un website, mai multe cărţi şi reviste şi multe alte nebunii. Tot ei sunt şi cei din spatele Mego Museum, un super muzeu virtual închinat jucăriilor produse de firma Mego.

Plaid Stallions

4. The Fwoosh

Un alt site cu noutăţi din lumea jocurilor, jucăriilor şi altor obiecte de colecţie. Aici găsiţi multe recenzii foarte detaliate de jucării şi figurine. Îmi place mult că are frecvente update-uri din seria MOTU, atât figurine cât şi alte ştiri. Un must pentru orice colecţionar.

The Fwoosh

5. Idle Hands

Este fostul Action-Figure.com, un alt site foarte bun pe care îl urmăream. Paul “Nomad” Nicholasi şi Emilie Noetzel călătoresc la o mulţime de convenţii şi festivaluri de jucării şi gaming şi prezintă o mulţime de noutăţi şi recenzii înaintea multora. De abia aştept reportajele lor de la SDCC 2015.

Idle Hands

Voi ce alte bloguri şi site-uri preferate aveţi? Şi nu mă refer la cele clasice gen Collider sau IGN ci la cele indie, ca să zic aşa. Hai cu ideile ca să am şi eu să citesc în nopţile când fiu-miu nu mă lasă să dorm. :))

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back