Disney Junior lanseaza un nou serial animat – Miles in spatiu

Astăzi, pe Disney Junior, debutează „Miles în spațiu”, un nou serial animat. Acţiunea serialului pornește de la adevăruri ştiinţifice şi spaţiale unice și prezintă misiunile în spaţiul cosmic ale tânărului aventurier Miles Callisto şi ale familiei acestuia – mama şi căpitanul navei, Phoebe; tatăl, inginer mecanic, Leo; sora mai mare şi un geniu al tehnologiilor, Loretta; şi cel mai bun prieten, robo-struțul, Merc – în încercarea lor de a stabili contacte în galaxie în numele Autorităţii de Tranzit Tomorrowland. Împreună, ei explorează noi galaxii pline de extratereştri ciudaţi, vehicule la fel de vechi ca spaţiul şi gadgeturi high-tech, iar micii telespectatori şi familiile lor pornesc şi ei într-o călătorie futuristă creată special pentru a alimenta interesul natural al copiilor față de spaţiu și care le reamintește, în același timp, importanţa a ceea ce pot găsi doar acasă – căldura și sprijinul familiei.

Miles este un băieţel plin de entuziasm şi curiozitate față de noul său mediu în care, împreună cu cel mai bun prieten al lui, Merc, descoperă galaxiile, îşi face prieteni extratereştri şi se bucură de cele mai noi gadgeturi spaţiale. Fiecare episod prezintă două poveşti de câte 11 minute, spuse din perspectiva lui Miles, despre viaţa şi activitatea sa şi a familiei sale în spaţiul cosmic, în timp ce încheie diferite misiuni, cum ar fi repararea unor nave spaţiale defecte, cartografierea unor zone necunoscute ale sistemului solar şi dezvoltarea de autostrăzi spaţiale. Pe parcurs, personajele dau dovadă de muncă în echipă, rezolvarea problemelor în mod proactiv şi acceptare atunci când întâlnesc diferite specii extraterestre. În aventura lor din vasta galaxie, membrii familiei Callisto depind unul de celălalt în situaţiile de zi cu zi şi pun mereu familia pe primul plan, astfel că ei încheie fiecare călătorie cu o îmbrățișare de familie.

Experţi în spaţiu, ştiinţă şi tehnologie de la NASA, Jet Propulsion Laboratory (JPL) din cadrul NASA, Space Tourism Society şi Google oferă consultanţă pentru dezvoltarea serialului „Miles în spațiu”, creat să inspire interesul copiilor pentru lumea fascinantă a explorării spaţiale. Curiozitatea şi descoperirea sunt teme centrale în noul serial, Miles şi familia lui oferind în fiecare episod exemple de prietenie, muncă în echipă, gândire critică sau încurajând celebrarea familiei.

Emmy Sascha Paladino, nominalizat la un premiu Emmy („Henry Dragomonstru” de la Disney Junior) este creatorul serialului şi producător executiv, iar Paul Demeyer („Duckman”, „Rugrats in Paris”), nominalizat şi el la un premiu Emmy, este regizor.

Cu ajutorul celor de la Disney Junior, avem pentru voi un material special în care creatorul serialului Miles În Spațiu, Sascha Paladino, ne prezintă personajele captivante ale serialului…

MILES CALLISTO
“Miles este un puşti de 7 ani dezordonat. Este foarte impulsiv şi nu se gândește întotdeauna înainte să facă ceva. Dacă găsește un buton pe care să apese, îl va apăsa – fie dacă este o idee bună sau nu!”

LORETTA CALLISTO
“Miles are o surioară de 11 ani, pe nume Loretta. Loretta este un geniu în tehnologie, prin urmare știe foarte multe despre calculatoare. Se ocupă de toate aspectele tehnice ale navetei spațiale!”

PHOEBE CALLISTO
“Phoebe Callisto este mama lui Miles. Phoebe este foarte organizată, fiind cea care provoacă familia să dea tot ce e mai bun. Este căpitanul navetei!”

LEO CALLISTO
“Tatăl lui Miles este un surfer relaxat pe nume Leo. Leo este un inventator şi inginer mecanic. Acesta obișnuia să facă surf pe Pământ, iar acum face surf în spațiu cosmic!”

MERC
“Cel mai bun prieten al lui Miles este un robo-struţ pe nume Merc. Acesta are aripi care se transformă în motoare turbo şi ochi care devin telescoape!”

GADFLY GARNETT
“Gadfly Garnett este un extraterestru exilat. Are obsesia să pună mâna pe mașinării de ultimă tehnologie!”

Gadfly Garnett

V-am făcut curioşi? Dacă da, nu uitaţi să urmăriţi serialul „Miles în spațiu” în fiecare sâmbătă, de la 10:55, pe Disney Junior.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back