Justice League: Gods & Monsters 2015 Trailer

Nici bine nu a avut lansarea animația Batman vs Robin (sper că în următoarele zile voi avea și o recenzie pentru voi), că avem info și trailer pentru Justice League: Gods & Monsters, următoarea animație din universul DC.

Justice League Gods & Monsters5

Animația este o poveste originală, cu un scenariu de Alan Burnett (Batman: The Animated Series, Batman Beyond), regizată de Sam Liu (Batman: Year One, All-Star Superman) și cu legendarul Bruce Timm ca producător.

Justice League este acuzată de moartea unor oameni de știință precum Ray Palmer, Victor Fries și Silas Stone. Investigațiile pentru aflarea devărului sunt îngreunate de uriașa presiune din afară la care eroii noștri sunt supuși.

După lansarea filmului, va avea premiera și Justice League: Gods and Monsters Chronicles, o serie animată formată din shorturi, produsă tot de către Bruce Timm și Alan Burnett.

Deși sunt o tradiționalistă, nu îmi displace deloc noua abordare. Poate puțin costumul lui Wonder Woman, dar pot trece ușor peste asta dacă povestea este bine închegată, iar acțiunea este fluidă.

Vouă cum vi se pare?

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back