Sezonul I din Războiul Stelelor Rebelii revine la Disney Channel

Începând cu 14 martie, de la ora 09:10, vom avea parte de episoade noi din primul sezon seriei de desene animate Războiul Stelelor Rebelii. În fiecare sâmbătă dimineața, la aceeași oră, și în reluare de la ora 14:00, echipajul isteț de pe nava Strigoi – cowboy-ul Jedi Kanan, pilotul Hera, adolescentul descurcăreț crescut pe stradă, Ezra, musculosul Zeb, războinica Sabine și vechiul droid Chopper, vor continua să lupte cu forţele Imperiului Galactic.

Forte reunite_3

În timpul unei misiuni obișnuite, rebelii au furat un vehicul Imperial, Ezra s-a infiltrat în interiorul Imperiului, sub acoperire, pentru a obține informații vitale pentru o operațiune importantă, prietenia dintre Hera și Sabine a fost pusă la încercare atunci când au rămas blocate pe un asteroid plin de pericole. În ultimul episod din prima parte a sezonului întâi, echipajul a încercat să ajute un refugiat să evadeze de sub stăpânirea Imperiului de pe Lothal, chiar de Ziua Imperiului.

În noul episod, Inchizitorul reușește să ia urma navei Strigoi, iar Kanan și Ezra se desprind cu Fantoma, nava secundară de transport, pentru a-l îndepărta pe Inchizitor de Tseebo, dezertorul Imperiului. Maestrul și ucenicul său reușesc să îi atragă pe reprezentanții Imperiului la baza abandonată de pe asteroid, unde îi așteaptă o mulțime de creaturi carnivore. Cei doi par însă copleșiti de atacul Inchizitorului, iar Ezra se apropie foarte mult de partea întunecată a Forței.

Forte reunite_1

Forte reunite_2Nu pierdeți confruntarea dintre Ezra și Inchizitor în noul episod din Războiul Stelelor Rebelii, sâmbătă, 14 martie, de la ora 09:10, la Disney Channel.

Forte reunite_4

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back