Ei sunt Gaston şi Bestia

Nici bine nu a avut loc premiera filmului live action Cenuşăreasa – Cinderella că cei de la Disney deja se pregătesc de un nou film live action, inspirat din animaţia Frumoasa şi Bestia – Beauty and The Beast. Emma Watson de curând a fost aleasă în rolul principal, iar acum Dan Stevens (Downton Abbey, The Guest) si Luke Evans (Dracula Untold, The Hobbit) sunt în discuţii pentru rolurile Bestiei şi a lui Gaston.

Beauty and The Beast live action

Dacă vis-a-vis de Emma am anumite reţineri, şi asta doar pentru că nu mi se pare că aduce deloc cu Belle, Dan şi Luke mi se par perfecţi pentru rol. Pe Dan l-am admirat prima oară în ecranizarea romanului Sense and Sensibility din 2008 ca apoi să îl redescopăr în Downton Abbey unde a jucat rolul lui Matthew Crawley. Eleganţa sa tipic britanică, dar şi profunzimea cu care-şi joacă rolurile mă fac să aplaud alegerea celor de la Disney. La fel pot spune si pentru Luke care m-a impresionat in The Hobbit şi Dracula, dar pe care il pot vedea uşor în rolul unui aproape malefic şi foarte teatral Gaston.

Sunt curioasă ce schimbări vor aduce poveştii clasice din animaţia din 1991. Disney se cam joacă cu copilăria noastră şi cu niste animaţii care au devenit aproape “sacre”. Aşa cum v-am spus deja, Maleficent pe mine nu m-a impresionat deloc. Din contra… Săptămâna viitoare are loc şi la noi avanpremiera filmului Cenuşăreasa şi voi reveni cu o recenzie. Până atunci însă, vă aştept cu impresiile voastre legate de actorii aleşi pentru cele trei roluri principale.

Tag-uri:

  • Dan Stevens e perfect in rolul Bestiei, Luke…hmmm, sa vedem, iar cu Emma Watson in rolul feminin principal am o mare retinere….I`m a HP fan, but that`s it!

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back