Carte Razboiul Stelelor Rebelii

Acum vreo 2 săptămâni a sunat la mine la ușă un mesager care-mi aducea un pachet din partea Disney Channel, mai bine zis, din partea Ioanei Dumitru, PR Supervisor pentru Romania și Bulgaria. Cu fiu-miu în brațe am dechis repede pachetul și am descoperit o invitație de a mă alătura rebeliunii.

Carte Razboiul Stelelor Rebelii1

Vă vine să credeți sau nu, timp de 2 săpămâni cartea a călătorit cu mine prin țara așteptând cuminte momentul în care îi puteam acorda atenția cuvenită. Astăzi am reușit, în sfărșit, să deschid invitația și să descopăr cartea Star Wars Rebels the Visual Guide care prezintă pe larg întregul univers al seriei de desene animate Star Wars Rebels/Războiul Stelelor Rebelii.

Carte Razboiul Stelelor Rebelii4

Cu toată sinceritatea vă spun că de abia aștept să mă așez cu fiul meu pe canapea și să-i arăt ce se întămplă în acest frumos univers al Războiului Stelelor, să-i povestesc despre rebeli și despre Ezra Bridger. Doar trebuie să cresc viitoarea generație de geeks, nu? Voi puteți afla și urmări toate aventurile din Războiul Stelelor Rebelii în fiecare sâmbătă, de la ora 09:10, pe Disney Channel.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back