“Shaun the Sheep The Movie” se lansează în România

Începând de astăzi, 27 februarie 2015, Forum Film ne aduce în cinematografe animația “Shaun the Sheep The Movie”, realizat după seria TV “Shaun the Sheep” de la studiourile Aardman.

Afis_Mielul Shaun

Filmul urmăreşte povestea neastâmpăratului miel Shaun, a vieţii turmei sale de la Ferma Mossy Bottom şi a răsturnărilor de situaţie apărute când Shaun decide să-şi ia o zi liberă, ajungând să viziteze Marele Oraş.

Filmul păstrează tradiţia Aardman, oferind o aventură dinamică şi amuzantă, cu glume savuroase, răsturnări de situaţie inventive şi multă veselie. Shaun este un miel inteligent şi zburdalnic, care trăieşte cu turma sa la Ferma Mossy Bottom, sub supravegherea oficială a Fermierului şi a lui Bitzer, un câine de pază bine intenţionat, dar ineficient.

În ciuda tuturor eforturilor lui Shaun, viaţa la fermă a intrat într-o rutină, iar mielul născoceşte un plan iscusit – de a-şi lua o zi liberă. Dar ai grijă ce-ţi doreşti. Evenimentele scapă repede de sub control, iar din pozna lui Shaun rezultă, din neatenţie, ducerea nefericitului fermier departe de fermă. Cu ajutorul turmei, Shaun trebuie să părăsească ferma pentru prima dată şi să călătorească în Marele Oraş, pentru a-l salva pe Fermier – iar eşecul nu reprezintă o opţiune.

Dar cum vor supravieţui oile? Pot ele să evite a fi recunoscute drept oi şi, astfel, să evite să fie prinşi de neînfricatul responsabil de controlul animalelor? În decursul unei aventuri pline de acţiune, ei trec printr-o mulţime de peripeţii şi întâmplări grozave şi amuzante. Iar Shaun întâlneşte un mic câine orfan, pe nume Slip, care îl face să realizeze că a avea o casă şi o familie nu e ceva ce trebuie luat de bun.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back