De la Lume Adunate #3

DC Entertainment a anunţat, săptămâna trecută, că va lansa câteva desene şi filme animate noi, bazate pe două serii de jucării. “Batman Unlimited: Animal Instincts” este un film animat direct-to-video care se va lansa pe 12 mai şi îi va avea ca protagonişti pe Batman, the Flash, Red Robin, Nightwing, Green Arrow şi the Penguin plus câteva personaje negative noi sub forma unur animale cibenetice.

batman-unlimited-logo

Pe lângă acest film, in toama acestui an vom avea o continuare a sa plus câteva shorturi de 22 de minute, bazate tot pe seria de jucării Batman Unlimited.

Seria de jucării DC Super Friends va avea şi ea parte de unele shorturi de câte 15 minute, care vor fi însoţite şi de o aplicaţie de smartphone, menită să conecteze mai bine fanii cu personajele şi jucăriile.

dc-super-friends-logo

USA Today a publicat ieri câteva imagini promoţionale din shortul Frozen Fever. Acesta se va lansa pe 13 martie, înainte de vizionarea filmului live action Cinderella.

O copie restaurată a Detective Comics #27 a fost scoasă la licitaţie de către compania Heritage Auctions. Citiţi AICI mai multe detalii despre licitaţie şi alte comori BD.

Detective Comics #27

Heritage Auctions a organizat şi licitaţia “The Art of Laika” de unde se pot achiziţiona concept artworkuri, machete, păpuşi şi alte elemente care au fost folosite pentru filmele Coraline, ParaNorman şi The Boxtrolls. Citiţi AICI mai multe detalii.

the-art-of-laika-slice

DC Comics se pregăteşte de lansarea unui nou serial live action, de data aceasta pe TNT. Cei de la Nerdlist au obţinut o listă a supereroilor care vor apărea in noul serial. Ei sunt: Nightwing, Barbara Gordon, Hawk and Dove, Raven şi Starfire.

Teen Titans2

Ce părere aveţi de acest nou proiect? Până acum seriile live action DC au avut succes, dar oare sunt totuşi prea multe?

Alladin este următoarea animaţie Disney care va intra în colectia Diamond. În sfârşit! Sperăm să ajungă şi la noi cât de curând.

aladdin-diamond-edition

Toei Animation a anunţat 3 filme animate noi pentru acest an. Gekijō-ban Kamen Rider Drive/Shuriken Sentai Nin’ninger The Movie se va lansa în această vară, Eiga Go! Princess Precure va avea premiera în toamnă, la fel ca şi Kamen Rider x Kamen Rider Movie Taisen 2016.

Go! Princess Precure-Charecter-Key-Visual

– Vocile pentru noul anime Saint Seiya – Soul of Gold au fost anunţate astâzi pe site-ul oficial al proiectului:

Leo Aiolia: Hideyuki Tanaka
Sagittarius Aiolos: Yusaku Yara
Aries Mu: Takumi Yamazaki
Scorpio Milo: Toshihiko Seki
Taurus Aldebaran: Tessho Genda
Aquarius Camus: Nobutoshi Kanna
Virgo Shaka: Yuuji Mitsuya
Capricorn Shura: Takeshi Kusao
Cancer Deathmask: Ryouichi Tanaka
Pisces Aphrodite: Keiichi Nanba
Libra Dohko: Kenyu Horiuchi
Gemini Saga: Ryotaro Okiayu

saint seya 2015

Noua serie va rula online începând cu această primăvară.

Carrie-Anne Moss se alătură distribuţiei noii serii Netflix, “A.K.A. Jessica Jones“. Deşi nu a fost anunţat, în mod oficial, numele personajului ei, se pare că el se va numi Harper. Mai multe detalii AICI.

carrie anne moss

– Dacă sunteţi pasionaţi de jucării, vă recomand aceste două articole 1, 2 despre noutăţile de la UK Toy Fair 2015.

UK Toy Fair 2015

Tag-uri:

  • Uuuu Saint Seiya!!! This i want!

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back