Lumea Harry Potter continua: “Fantastic Beasts and Where to Find Them”

Acum cateva zile am publicat pe pagina noastra Facebook o anagrama postata de JK Rowling pe Twitter:

Cry, foe! Run amok! Fa awry! My wand wont tolerate this nonsense.

O solutie care a devenit imediat populara printre fani anunta revenirea personajului Harry Potter – iar noi ne-am bucurat, alaturi de restul Internetului. Insa JK Rowling a adus rapid completari pe Twitter si a explicat clar ca nu este vorba de Harry Potter. Pana la urma, solutia corecta s-a dovedit a fi:

Newt Scamander only meant to stay in New York for a few hours.

Rowling a explicat ca este vorba despre seria de filme spin-off, “Fantastic Beasts and Where to Find Them“. Anagrama este prima propozitie a unui rezumat al primului film, iar scriitoarea a ajuns la ea in timp ce lucra la screenplay. Cam alambicat, nu?

Vestea buna este ca fanii se vor reintalni cu lumea magica a cartilor Harry Potter prin aceasta serie noua de filme. Vestea proasta este ca nu-i vor mai urmari pe Harry, Ron si Hermione, povestea noua desfasurandu-se cu aproximativ 70 ani inainte de aventurile celor trei copii. Seria de carti “Harry Potter” s-a incheiat oficial in 2007, insa pana atunci Rowling a mai publicat diverse alte carticele despre lumea vrajitorilor: “Quidditch Through the Ages“, “The Tales of Beedle the Bard” si “Fantastic Beasts and Where to Find Them” publicata in 2001 sub pseudonimul Newt Scamander.

Fantastic Beasts” va fi oficial o trilogie, filmele aparand in cinematografe in 2016, 2018 si 2020. Insa Kevin Tsujihara, CEO Warner Bros, a declarat zilele trecute ca avem de-a face “cel putin” cu o trilogie, ceea ce inseamna ca daca primele filme se dovedesc a fi un succes; este posibil sa treaca multi ani pana sa ne luam cu adevarat “ramas bun” de la lumea vrajitorilor lui JK Rowling.

Voi ce credeti despre acest proiect? Exista aici potential pentru un produs cu adevarat bun? Sau va e teama ca acest spin-off va fi doar o incercare ciudata de a mulge in continuare bani din franciza “Harry Potter“?

fbawtft

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back