Cateva stiri din lumea LEGO

Azi avem pentru voi doua stiri din universul (animat) LEGO. Asa cum poate stiti, Warner Bros. a anuntat ieri o serie luuuunga de filme live-action cu supereroi plus datele de lansare ale celor trei filme spin-off Harry Potter, inspirate din cartea “Fantastic Beasts and Where You Can Find Them” scrisa de J.K. Rowling in 2001. Pe langa entuziasmul provocat de aceste vesti bune, avem si o veste mai putin buna pentru cei care asteptau cu nerabdare lansarea urmatorului film LEGO, continuarea celui lansat anul trecut.

the_lego_movie_2014_movie-1024x576

The LEGO Movie 2” trebuia sa fie lansat pe 27 mai 2017, dar a fost mutat undeva in 2018. :( Nu se stie inca de ce, dar suspectez ca are legatura cu lansarea celor doua filme spin-off, “LEGO Ninjago” si “LEGO Batman“, care se vor lansa in 2016 si respectiv 2017, urmand ca in 2019 sa mai apara inca un film care momentan nu are un nume. In felul acesta au acoperiti anii 2016-2019 cu cate un film LEGO in fiecare an.

Ca sa nu intram insa in sevraj, Cartoon Network se pregateste sa lanseze pe 27 octombrie un short denumit “Lego DC Comics: Batman Be-Leaguered” pentru care a lansat ieri un trailer.

Ce ziceti de toate aceste filme LEGO? Oare vor avea succesul scontat? Eu zic ca da avand in vedere ca LEGO tocmai a devenit cea mai profitabila firma de jucarii din lume, intrecand firma Mattel care produce papusile Barbie.

Tag-uri:

  • Stefan Eremia

    Everything is AWESOME!

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back