Trailer si Concept Art: The Book of Life 2014

The_Book_of_Life_Conept_Art_Illustration_Cemetery_at_Night

Anul acesta de Halloween vom putea vedea un film animat pe tema “Dia de Los Muertos“. Se numeste The Book of Life, este regizat de Jorge Gutierrez si produs de Guillermo del Toro, iar printre actorii care-si imprumuta vocile personajelor se numara Diego Luna, Zoe Saldana, Channing Tatum, Ron Perlman, Christina Applegate, Danny Trejo si Ice Cube.

Actiunea filmului incepe cu un triunghi amoros: Manolo este indragostit de Maria, dar trebuie sa se lupte cu cel mai bun prieten, Joaquin, pentru afectiunea tinerei. Distrandu-se pe seama celor doi, Xibalba pune un pariu cu La Muerte ca cel care o va castiga pe Maria este Joaquin. Insa cand vede ca este pe punctul de a-si pierde pariul, zeul trimite un sarpe veninos sa-l ucida pe Manolo pentru a-l lua de langa fata. Astfel incepe excursia lui Manolo prin lumea mortilor, in cautarea drumului inapoi spre casa. Insa cat timp Manolo parcurge cele trei lumi fantastice, lumea viilor este atacata de banditi iar Maria si Joaquin trebuie sa-si apere orasul natal.

Click pe imagini pentru a le vedea la rezolutie buna:

The_Book_of_Life_Conept_Art_Illustration_The_Proposal_Tree

The_Book_of_Life_Conept_Art_Illustration_Manolo_Serenades_Maria

The_Book_of_Life_Conept_Art_Illustration_The_Cave_of_Souls

Piesele de concept art si cele doua trailere date pana acum publicitatii aduc vag aminte de “Corpse Bride” al lui Tim Burton prin stilul de reprezentare a personajelor si prin culorile folosite in lumea mortilor – care si aici este mult mai “vie” decat lumea viilor. Exista si o carte “Art Of” care poate acum fi pre-comandata de pe Amazon.com, Amazon.fr sau BookDepository.com – lansarea oficiala a cartii fiind pe 30 Septembrie 2014.

Premiera mondiala a filmului va fi pe 17 octombrie 2014.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back