Prima imagine din noul film 3D “Popeye”

Zilele trecute v-am aratat pe pagina noastra de Facebook primul teaser trailer pentru filmul Paddington Bear care este o adaptare 3D a unui personaj indragit de copiii deceniilor trecute… Si iata ca astazi avem noutati si despre adaptarea anterior anuntata pentru Popeye. Mai exact, avem o prima imagine in care putem vedea stilul vizual al filmului:

popeye-image

Filmul va fi regizat de Genndy Tartakovsky care deja este “responsabil” de cele doua filme “Hotel Transylvania“. Acesta este un mare fan al umorului slapstick din desenele animate vechi, lucru vizibil si in primul “Hotel Transylvania” – deci este o alegere foarte buna pentru o franciza unde rasetele sunt starnite fie de situatie, fie de umorul fizic, ceea ce numim noi “slapstick“. Lansarea este prevazuta pentru 2016 iar actorii care vor da glas personajelor inca nu au fost anuntati.

Popeye si-a facut prima data aparitia in 1929, la rubrica “Thimble Theatre” din revista “King Features” – mai tarziu rubrica avea sa fie redenumita “Popeye“. In 1933, fratii Max si Dave Fleischer au preluat personajul si au inceput productia unui serial animat despre Popeye, sub egida Paramount Pictures. Serialul a continuat pana in 1957 iar astazi este proprietatea Turner Entertainment si Warner Bros. Entertainment.

popeyethimble

Amintim desigur si filmul live-action “Popeye”, din 1980: Robin Williams este Popeye marinarul in primul sau rol de film, iar Shelley Duvall (mai bine cunoscuta pentru rolul din “The Shining“) este Olive Oyl. Filmul nu a avut vanzari bune la box office insa a propulsat cariera lui Williams.

Vom reveni cu noi informatii :)

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back