Detalii noi Sailor Moon Crystal 2014

Toata lumea anime este “on fire” de cand taser trailerul noului anime “Sailor Moon Crystal” a fost lansat. Toata lumea comenteaza, parerile zboara in stanga si in dreapta, share-urile curg. Inainte de a va spune parerea mea legat de noul anime, haideti sa vedem ce info noi au aparut peste noapte.

In primul rand avem si trailer subtitrat in engleza. Asa cum v-am tot spus, “Sailor Moon Crystal” va rula pe site-urile NicoNico, Crunchyroll, Hulu si NeonAlley incepand cu data de 5 iulie, ora 19 (Japonia), ora 13 pentru noi (ora Romaniei), si vor fi subtitrate in 10 limbi. Pe NicoNico aveti optiune de a viziona gratis, dar la calitate slaba si cu reclame, dar aveti posibilitatea si de a va cumpara abonament. Abonamentul costa intre 5-6$, adica putin peste 20 RON pe luna. Crunchyroll functioneaza si el pe baza de abonament, iar aici abonamentul costa 6-7$. Noi vrem sa incurajam pe toti sa urmareasca LEGAL acest anime pentru ca de numarul de vizitatori depinde si succesul seriei, iar pretul de la abonament este mai mult decat mic.

Asa cum pesemne ati observat, melodia de generic nu mai este “Moonlight Densetsu” ci “Moon Pride” cantata tot de formatia Momoiro Clover Z. Puteti deja comanda cd-ul cu melodia AICI.

Din punctul nostru de vedere, noul anime arata superb. Este mult mai apropiat ca stil de desen de schitele si artwork-ul original al lui Naoko Takeuchi si de abia asteptam sa vedem cum vor dezvolta relatiile dintre personaje. Daca lumea s-a panicat acum la vederea siluetelor nerealiste ale fetelor, nu vrem sa stim cum o sa fie cand vor fi aprofundate relatiile dintre Haruka si Michiru sau Kunzite si Zoisite. :D

Dar deocamdata sa ne bucurma ca avem un nou anime cu Sailor Moon si sa nu mai fim carcotasi, corect? ;)

capture-20140606-105320

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back