Stiri animatie: Trailer “Big Hero 6”

Ieri Disney a postat primul trailer al animatiei “Big Hero 6“, prima animatie de mare ecran facuta de ei pentru Marvel.

In orasul fictiv San Fransokyo traieste un copil pe nume Hiro Hamada care creaza, in laboratorul lui, un super robot pe nume Baymax pentru a suplini lipsa fratelui sau, Tadashi, care murise. Pentru a-l gasi pe ucigas el, aduna o echipa pe care o numeste Big Hero 6, formata din Wasabi, Honey Lemon, GoGo Tomago, Fred, el si robotul sau.

Big Hero 6 poster

Sunfire_&_Big_Hero_6_No.1Personajele au aparut pentru prima oara intr-o serie de benzi desenate Marvel, in 1998, denumita “Sunfire and Big Hero 6“. Desi initial create de catre Steven T. Seagle si Duncan Rouleau, seria Big Hero 6 ajunge pe mainile Scott Lobdell si Gus Vasquez care continua mini seria mai sus amintita.

Asa cum spuneam si la inceputul articolului, aceasta animatie este prima pentru marele ecran creata de catre compania Disney folosind personaje Marvel. Ca sa fiu foarte, foarte sincera, judecand dupa trailer, nu vad nimic Marvel in acest film. :)) Si nu o zic intr-un sens rau. Mi se pare foarte amuzant trailerul, dar este in cel mai pur stil Disney. Daca ar fi fost dupa mine, as fi ales alte personaje din universul Marvel pentru o prima animatie de cinema de dupa achizitionarea editurii de catre studiourile Disney. Dar asta este deja o alta poveste. Pana una alta, “Big Hero 6” va fi lansat in cinematografe pe 7 noiembrie 2014.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back