Stiri animatie: Film animat cu Aquaman?

Via Newsrama aflam ca Warner Bros. si DC Animation planuiesc un noul film animat inspirat din universul New 52 si focusat pe Aquaman si originile lui. Teaserul pentru acest proiect a fost deja facut in ultimele secvente din animatia “Justice League: War” unde Orm (fratele lui Aquaman) declara razboi celor care pasesc deasupra apelor si care i-au omorat regele.

justice-league-war-orm

Recunosc ca si eu am fost oarecum intrigata de scena si mi-a trecut prin minte ca este posibil sa avem un film animat bazat pe ea, iar acum uite ca am confirmarea ca intuitia mea nu a fost gresita. Detalii si poate un titlu oficial al acestei animatii vom primi inainte de lansarea “Batman: Assault on Arkham” la San Diego Comic Con, in august. Exciting! <):)

aquamna desen animat

Pana acum Aquaman a aparut in numeroase seriale si filme animate. In anii ’60 a avut propriul show produs de catre Filmation, “The Superman/Aquaman Hour of Adventure“, anii ’70 au marcat prezenta lui in seriile “Super Friends“, a avut aparitii in seriale precum “Superman: The Animated Series“, “Batman Beyond“, “Justice League/Justice League Unlimited“, “Batman: The Brave and the Bold” sau “Young Justice” si in mai multe filme animate DC precum “Justice League: Crisis On Two Earths” sau “Justice League: The Flashpoint Paradox“.

Stiu ca uneori Aquaman este un subiect savuros de bancuri printre fanii bd-urilor, dar eu sunt incantata de idea celor de la DC de a-l readuce in prim plan de acest print al apelor.
Ce parere aveti de aceasta idee a DC Comics si DC Animation?

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back