Primele imagini din live action-ul “Lupin III”

Recunosc, cu capul plecat, ca nu am apucat sa ma uit la toata seria Lupin III. Tot timpul am gasit motive sa nu o fac, alte anime-uri pe care sa le urmaresc, alte scuze pe care sa le inventez. In acest moment imi pare rau ca am amanat atat pentru ca multe lume mi-a spus ca este o serie foarte buna, atat manga cat si anime.
Lucrurile cred ca se vor schimba curand pentru ca in aceasta vara vom avea parte de un film live action realizat dupa aceasta franciza si as vrea sa ma pun prima oara la punct cu intreg universul Lupin III inainte de lansarea filmului.

lupin III

Prima adaptare live-action, din ultimii 40 de ani, a francizei lui Monkey Punch va avea lansarea pe 30 august 2014 si va avea o poveste complet noua, dar fidela spiritului original al seriilor manga si anime. Lupin III si trupa lui se infiltreaza intr-o fortareata de mare securitate, Ark of Navarone, pentru a pune mana pe puternica Crimson Heart of Cleopatra posesorului sau puteri inimaginabile.

Filmul este pe ultima suta de metri cu post-productia iar campania de promovare a inceput deja. Mai jos avem primele imagini cu cele patru personaje principale, Lupin (jucat de Shun Oguri), detectivul KĊichi Zenigata (jucat de Tadanobu Asano), Goemon Ishikawa (jucat de Gou Ayano), Daisuke Jigen (jucat de Tetsuji Tamayama) si Fujiko Mine (jucata de Meisa Kuroki).

Lupin III live action1

Lupin III live action2

Lupin III live action3

Lupin III live action4

goemon_large

Ce parere aveti de felul in care arata personajele? Sunt fidele francizei sau nu?

VIA

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back