Disney Channel – Atractiile principale ale programului Aprilie 2014

AUSTIN & ALLY
Premiera sezonului
Sâmbătă, 5 aprilie, începând cu ora 09:00

Fanii serialului Austin & Ally au parte de o nouă bucurie luna aceasta, odată cu lansarea sezonului doi cu muzicienii lor preferați, sâmbătă, 5 aprilie, începând cu ora 09:00.

Episoade în premieră din sezonul doi al serialului Austin & Ally vor fi difuzate la Disney Channel începând cu 5 aprilie, ora 09:00, continuând în fiecare sâmbătă a lunii, la aceeași oră. Și odată cu lansarea sezonului doi, se vor difuza episoade duble în fiecare zi, începând cu luni, 31 martie, până vineri, 4 aprilie, la ora 17:20.

ROSS LYNCH, LAURA MARANO


MEDICI PENTRU EROI
Premiera sezonului
Duminică, 13 aprilie, începând cu ora 10:30

Noul serial grozav, Medici pentru eroi, care va fi lansat în această lună la Disney Channel, răspunde unei mari întrebări legate de supereroi: unde merg supereroii atunci când sunt răniți?

În episodul dublu de la începutul serialului, Salvând oamenii care salvează oameni (duminică, 13 aprilie, ora 10:30), doi adolescenți, Olivier și Kaz, au descoperit o intrare secretă într-un spital pentru supereroi misterios, numit Medici pentru eroi. După ce dau dovadă de cunoaștere desăvârșită a lumii benzilor desenate când unul dintre supereroii lor favoriți este rănit, băieților le sunt oferite posturi permanente în spitalul Medici pentru eroi. Oliver și Kaz au crezut până atunci că supereroii există doar în benzi desenate, jocuri video și alte creații de fantezie și science fiction, însă acum se găsesc afundați în lumea reală a Medicilor pentru eroi.

Acest nou serial grozav se lansează duminică, 13 aprilie, începând cu ora 10:30, la Disney Channel.

DEVAN LEOS, JAKE SHORT, BRADLEY STEVEN PERRY, PARIS BERELC

WOLFBLOOD
Program special
De luni, 28 aprilie, până vineri, 2 mai, începând cu ora 15:40

Rămâi alături de Maddy și Rhydian la Disney Channel, în săptămâna dedicată serialului Wolfblood, urmărind episoade duble în fiecare zi , de luni, 28 aprilie, până vineri, 2 mai, de la ora 15:40.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back