A început producția serialului STAR WARS REBELS

A început producţia serialului Star Wars Rebels, un program animat şi încântător de televiziune, bazat pe una dintre cele mai mari francize de divertisment din toate timpurile. Premiera este programată pentru toamna lui 2014, sub forma unei emisiuni speciale, cu durata de o oră, la Disney Channel, va fi urmată de un serial difuzat pe Disney Channel si Disney XD din întreaga lume.

De conceperea serialului s-a ocupat o echipă de creaţie cu un talent excepţional. Scenaristul / producătorul Simon Kinberg (X-Men: First Class, Sherlock Holmes, Mr. & Mrs. Smith) este producătorul executiv al Star Wars Rebels și îşi aduce contribuţia pentru primul episod. Lui i se alătură producătorul executiv Dave Filoni, care s-a ocupat încă din 2008 de supravegherea realizării Star Wars: The Clone Wars, nominalizat la premiile Emmy. Producătorul executiv Greg Weisman vine cu o vastă experienţă în domeniul animaţiei, cu realizări deosebite, precum Young Justice, Spectacular Spider-Man și Gargoyles.

Gary Marsh, președintele și directorul de creație pentru Disney Channel Worldwide, a declarat, “Întreaga echipă a Lucasfilm vine de peste trei decenii cu o creativitate extraordinară și cu spirit de inovare și suntem încântați să aducem lumea expansivă și imaginară a Star Wars tuturor telespectatorilor Disney Channel”

Star_Wars_Rebels_2

“Nu am putut fi mai încântată de atât de posibilitatea de a explora noi colțuri ale universului Star Wars”, a declarat Kathleen Kennedy, preşedinte Lucasfilm. “Cred că Star Wars Rebels va îngloba imaginea, emoţia şi amuzamentul pe care atât copiii, cât şi părinţii lor, le apreciază la Star Wars”.

Serialul plin de acţiune este situat între evenimentele din Episodul III și IV – o epocă ce se întinde pe aproape două decenii, care nu a mai fost explorată pe ecrane până acum. Star Wars Rebels se desfăşoară într-o eră în care Imperiul îşi asigură controlul asupra galaxiei și îi vânează pe ultimii Cavaleri Jedi, în contextul în care o revoluţie a tinerilor împotriva Imperiului prinde contur. Alte detalii despre show constituie un secret bine păzit în acest moment.

Star Wars Rebels va fi produs de Lucasfilm Animation, aducând multe dintre talentele-cheie care au contribuit şi la Star Wars: Războiul Clonelor. Fanii care vor participa la Star Wars Celebration Europe (http://www.starwarscelebration.eu/) vor fi primii care vor avea acces exclusivist la noul serial. Distribuţia va fi anunţată la o dată ulterioară. Mai multe informaţii despre acest proiect în curs de dezvoltare pot fi găsite la www.StarWars.com şi pe Facebook la facebook.com/starwarsrebels.

credit imagine

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back