Recomandarile lunii ianuarie la Disney Channel si Disney Junior

LIV ŞI MADDIE
Premiera serialului
Sâmbăta, 25 Ianuarie, ora 11:00
Un alt serial grozav se lansează pe Disney Channel luna aceasta. Liv și Maddie, cu talentata actriţă Dove Cameron în două roluri, ale unor surori gemene, Liv şi Maddie Rooney, are premiera sâmbătă, 25 ianuarie la ora 11:00.

DOVE CAMERON

Liv și Maddie prezintă povestea a două surori gemene adolescente care ajung să se cunoască reciproc după ce au fost separate timp de patru ani. Liv este o populară vedetă de televiziune al cărei spectacol de succes tocmai s-a terminat, iar Maddie este o elevă eminentă și un fenomen în echipa de baschet a şcolii, a cărei popularitate este în creștere, până când Liv îşi face revenirea triumfală la liceul lor din Wisconsin. Acum, că sunt iar împreună, fetele trebuie să învețe să facă faţă vieţii de liceu, fraților răutăcioşi și diferențelor dintre ele. Ceea ce le complică şi mai mult viața este faptul că părinții lor lucrează amândoi la şcoală!

Serialul Liv și Maddie are premiera sâmbătă 25 ianuarie la ora 11:00.

CAINELE BLOGGER
Premiera sezonului
Sâmbătă 11 ianuarie la ora 10:30

REGAN BURNS, FRANCESCA CAPALDI, G. HANNELIUS, BLAKE MICHAEL, BETH LITTLEFORD

Câinele se întoarce! Da, uimitorul câine blogger vorbitor Stan se întoarce pe Disney Channel, cu un sezon nou-nouţ din Câinele Blogger, sâmbătă 11 ianuarie la ora 10:30.

În primul episod al sezonului doi, Prea scurt, Avery este conştientă că este mai scundă decât majoritatea prietenilor ei, până când află că noul băiat de care îi place este, de asemenea, conştient că are un coş!

Sezonul doi din Câinele Blogger se lansează sâmbătă, 11 ianuarie la ora 10:30, cu mai multe episoade în premieră în zilele de sâmbătă pe tot parcursul lunii ianuarie, la aceeaşi oră.

G.I. JESSIE
Premieră specială
Sâmbătă, 18 ianuarie la ora 11:00

Sezonul trei din Jessie se încheie pe Disney Channel în ianuarie, cu premiera unui episod special constituit din două părţi, intitulat G.I. Jessie, sâmbătă, 18 ianuarie la ora 11:00.
Jessie are parte de o surpriză uriaşă în G.I. Jessie, când ea şi copiii îşi vizitează tatăl în tabăra militară din Texas. Ei au venit doar pe timpul vacanţei, dar tatăl lui Jessie are veşti mari: se căsătoreşte din nou!
Episodul care marchează încheierea sezonului, G.I. Jessie, are premiera sâmbătă, 18 ianuarie, ora 11:00.

DOTTIE "DOC" MCSTUFFINS

PRINŢESA GHEŢII
Premiera filmului
Sâmbătă, 25 ianuarie la ora 11:30
Ianuarie se remarcă prin premiera filmului cu o mulţime de vedete, Prinţesa Gheţii, sâmbătă 25 ianuarie la ora 11:30.

Casey Carlyle este o fată inteligentă de liceu, care s-a hotărât să meargă la Harvard cu ajutorul mamei sale ambiţioase şi determinate, profesoară. Dar, Casey se apucă de patinaj, ca parte a unui proiect la fizică. Nu numai că îi place foarte mult, dar se şi pricepe la patinaj. Dintr-o dată, ea trebuie să facă o alegere dificilă: o viață academică la o universitate de elită sau o carieră grea de patinatoare, concurând împotriva multor alte fete talentate pentru a deveni o adevărată Prinţesa a Gheţii, zguduindu-i visurile mamei ei? În acest grozav film de familie joacă Michelle Trachtenberg, Joan Cusack, Hayden Panettiere și Kim Catrall (Sex and the City).

Prinţesa Gheţii e în premieră pe Disney Channel sâmbătă, 25 ianuarie la ora 11:30.

SĂPTĂMÂNA ÎN CARE ÎNTÂLNEŞTI VEDETELE
Program-eveniment
De luni, 6 ianuarie până vineri, 10 ianuarie, de la ora 16:10
Uită-te la Disney Channel de luni, 6 ianuarie până vineri, 10 ianuarie la ora 16:10, pentru un maraton de patru episoade consecutive, găzduite de vedetele însele, dintre care Debby Ryan, Blake Michael, G. Hannelius, Laura Murano şi Ross Lynch.
Show-urile implicate sunt Câinele Blogger (luni, 6 ianuarie, vineri, 10 ianuarie); Austin & Ally (marţi, 7 ianuarie); Baftă Charlie (miercuri, 8 ianuarie) şi Jessie (joi, 9 ianuarie).
Săptămâna în care întâlneşti vedetele se desfăşoară de luni, 6 ianuarie până vineri, 10 ianuarie, de la 16:10 la 18:00.

iFERB
Program-eveniment
Sâmbătă 4 ianuarie de la ora 13:20

Fanii Phineas şi Ferb au parte de divulgarea unui secret de Anul Nou, cu trei episoade consecutive sâmbătă, 4 ianuarie şi duminică 5 ianuarie de la 13:20 la 14:45 şi de la 19:30 la 20:45 într-un episod-cascadorie denumit iFerb. În ziua de sâmbătă, această serie e precedată de un episod nou-nouţ în premieră, la ora 12:55.

Sarbatori frumoase

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back