Desene animate de Craciun: The Town Santa Forgot (1993)

E vineri, mai aveam un singur weekend pana la Craciun si ne-am gandit sa mai strecuram o animatie de Craciun printre stirile animate care au curs in ultimele zile. “The Town Santa Forgot” este un desen animat realizat de catre Hanna si Barbera si difuzat pe CBS in decembrie 1993.

The Town Santa Forgot

Un bunic povesteste nepotilor sai, la lumina focului si langa frumosul brad de Craciun, povestea lui Jeremy Creek, un baietel rasfatat care nu stie decat sa ceara si sa aiba pretentii. Acesta ii scrie lui Mos Craciun o lista interminabila de cadouri pe care si le doreste sub brad, dar pe care parintii, satuli de atitudinea sa, nu doresc sa i le mai cumpere. Mos Craciun insa confunda listele de Craciun primite si toate darurile ajung la copii sarmani din micul orasel denumit tot Jeremy Creek.

Haideti sa urmarim mai jos reactia rasfatatului baietel la aflarea vestii.

Animatia este bazata pe poezia pentru copii “Jeremy Creek” scrisa de catre Charmaine Severson. Ce m-a atras pe mine foarte mult la acest desen animat, pe langa faptul ca este facut de Hanna si Barbera, este vocea naratorului care este nimeni altul decat Dick Van Dyke, cunoscut multora din serialul “Diagnosis: Murder” unde a jucat rolul doctorului Mark Sloan.

Daca doriti sa aveti acest desen animat si pe DVD puteti achizitiona volumul “Hanna-Barbera Christmas Classics Collection (1971)” de pe Amazon. Pret: $15.49.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back