Desene animate de Craciun: The Christmas Raccoons (1980)

Nu cred ca exista copil al anilor ’80-’90 din Romania care sa nu-si aduca aminte de serialul animat cu Ratonii care a fost difuzat pe TVR1 imediat dupa Revolutie, iar apoi pe TVR2, Antena 1, Mini Max si Boomerang. Aventurile lui Bert, Melissa si Ralph isi traiesc linistiti viata in padurea Evergreen in timp ce singurul scop al industriasului Cyril Sneer este acela de a face profit fara a tine cont de consecinte.

the racoons ratonii

The Christmas Raccoons” este primul film de scurt metraj cu ratonii si a fost difuzat cu 5 ani inaintea inceperii seriei animate care a rulat si in tara noastra. In acest filmulet animat Bert si prietenii sai isi pregatesc fericiti casa pentru venirea lui Mos Craciun, dar constata, cu tristete, ca incet, incet toti copacii din padure incep sa dispara. In momentul in care si casa lor, un copac denumi Raccoondominium, este taiata pentru a fi vaduta, cei trei pleaca sa investigheze si sa afle cine este in spatele acestei distrugeri masive. Drumul ii duce la cabana lui Dan si a copiilor sai Tommy si Julie care, fara sa stie, aduc Raccoondominium-ul acasa pentru a-l transforma in pom de Craciun.

Daca vreti sa aflati cine este responsabil pentru taierea padurii si daca reusesc cei trei ratoni sa-si recupereze casa, va invitam sa urmariti mai jos desenul animat “The Christmas Racoons”. Vizionare placuta!

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back