Desene animate de Craciun: Bugs Bunny’s Looney Christmas Tales (1979)

Nu puteam scrie despre animatii de Craciun fara sa discutam si despre Bugs Bunny si ale sale aventuri. “Bugs Bunny’s Looney Christmas Tales” este un episod special Looney Tunes format din 3 parti, fiecare cu o poveste proprie: “Bugs Bunny’s Christmas Carol“, “Freeze Frame” si “Fright Before Christmas“. Bugs Bunny impreuna cu Porky Pig, Elmer Fudd, Yosemite Sam, Foghorn Leghorn, Tweety, Sylvester, Road Runner sau PepĂ© Le Pew sunt cateva dintre personajele Looney Tunes care se bucura de magia Craciunului in acest frumos episod special.

Title-BugsXmasTales
Primul segment, “Bugs Bunny’s Christmas Carol” este o parodie a clasicei povesti “A Christmas Carol” a lui Charles Dickens, iar celelalte doua segmente sunt povesti originale. Preferatul meu este cel de al doilea segment, “Freeze Frame“, dar asta si pentru ca am o afinitate aparte pentru Wile E. Coyote. Da, intru in categoria celor care-si doresc ca acesta sa-l prinda pe Road Runner si sa-l smotoceasca pana ii sar toti fulgii. :D


Looney Tunes – Looney Christmas Tales de theperminator
Daca doriti sa faceti un cadou frumos frumos de Craciun, si nu numai, puteti achizitona volumul 1 al Looney Tunes: Platinum Collection pe DVD care contine si short-ul despre care vorbim azi.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back