Desene animate: Computer Warriors: The Adventure Begins (1990)

In 1989 lua nastere “The World Wide Web” sau internetul, acesta pe care stam acum si conversam, iar Mattel se pregatea sa lanseze o noua serie de jucarii denumita “Computer Warriors“. Coincidenta? Da, dar e una draguta pe care trebuia sa o amintesc.

computerwarriors2-vert

Va spun de pe acum, inainte de a intra in detalii, ca acest desen animat/aceasta serie de jucarii numai obisnuit(a) nu este. Combinatia de elemente si idei este…mind blowing! (pardon my French) Mattel a incercat sa combine unele elemente din TRON cu caracteristici ale francizei Transformers si…evident, a esuat. “Computer Warriors: The Adventure Begins” este una dintre cele mai ciudate idei puse vreodata pe hartie si transformate intr-o serie de jucarii.

Intr-o locatie guvernamentala secreta, Parallax Computer Systems, are loc un accident si patru programe sunt transformate in virusi. Megahert, Indexx, Null si Minus iau viata si pornesc intr-o misiune de virusare a tuturor computerelor din lume. Pentru a lupta cu ei, computerul uzinei ii creaza pe Romm, Gridd, Micron si Scanner (the Computer Warriors) care pleaca in urmarirea celor patru virusi. Din nefericire virusii reusesc sa ajunga in lumea reala si isi descopera o putere extraordinara: pot converti obiecte din casele oamenilor in orice doreste imaginatia lor. Si uite asa ajungem sa avem virusi si luptatori care pot manipula inclusiv o cutie de Pepsi. Urmariti mai jos reclama la jucarii:

V-am zis ca e ciudat? V-am zis… Eu tot stau si ma gandesc cum o fi decurs intalnirea dintre reprezentantii Mattel si cei de la Pepsi. :)) “Buna, doresc sa-ti virusez conserva cu un virus iesit dintr-un computer.” “Sigur! Nicio problema. Te rog chiar.” /:)

Dupa cum spuneam mai sus, nici jucariile si nici seria de desene animate nu supravietuieste mult, dar macar ne putem bucura si amuza urmarind episodul pilot al animatiei. Va asigur ca merita in special pentru ca va veti distra copios. Chiar mi-ar placea mult sa va aflu parerea dupa ce ati vizionat pilotul. Va astept cu comentarii aici si pe pagina de Facebook.

Vizionare placuta!

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back