Recomandare: Justin şi Cavalerii

De luna viitoare, mai exact de pe 4 octombrie, ne vom bucura de peripetiile lui Justin, un tânăr cavaler hotărât să-şi urmeze visul în ciuda oricărui obstacol. Justin (Freddie Highmore) locuieşte într-un regat în care birocraţii conduc, iar cavalerii au fost alungaţi. Mai presus de orice, visul lui este să devină un cavaler neînfricat, exact ca bunicul său. Cu toate acestea, tatăl are cu totul alte planuri rezervate pentru el şi vrea ca Justin să-i calce pe urme şi să devină avocat.
După o discuţie plină de inspiraţie cu bunica lui şi o despărţire înduioşătoare de iubită, Justin porneşte în căutarea drumului său către împlinirea celui mai arzător vis. De-a lungul călătoriei o va cunoaşte pe frumoasa şi rebela Talia (Saoirse Ronan), pe vrăjitorul Melquiades (David Walliams) şi pe arătosul Sir Clorex (Antonio Banderas).
Deşi, aparent, nu are calităţile necesare unui adevărat cavaler, Justin trebuie să îşi apere familia şi regatul de crunta răzbunare a lui Sir Heraclio (Mark Strong) şi a armatei sale de cavaleri alungaţi şi hotărâţi să distrugă totul în cale.

afis_Justin_RO

JUSTIN ŞI CAVALERII 3D
Titlul original: Justin And The Knights Of Valour
Regia: Manuel Sicilia
Scenariul: Matthew Jacobs, Manuel Sicilia
Producători: Kerry Fulton, Marcelino Almansa, Antonio Banderas
Distribuţia: Saoirse Ronan, Freddie Highmore, Mark Strong, Antonio Banderas, Rupert Everett
Casa de producţie: Timeless Films
Lansare în România: 04.10.2013

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back