Desene animate: Cine sunt…The Gladstones?

Este timpul pentru putin trivia din lumea animatiilor Hanna si Barbera. “The Flintstones” este unul dintre serialele cu cel mai mare succes din istoria acestei companii si a adunat generatii la rand de copii care s-au delectat cu aventurile lui Fred, Wilma, Barney, Betty si restul prietenilor din Bedrock. Dar numele pe care il stim toti, si pe care il asociem, de multe ori, cu idea unei masini fara podea si manevrata prin puterea picioarelor :)), nu a fost numele original al seriei.

Initial animatia era numita “The Flagstones“, dar titlul a fost schimbat inaintea intrarii in faza de productie pentru a se putea evita confuzia cu personajele Flagstons din benzile desenate Hi and Lois. Urmatoarea denumire a fost “The Gladstones“, titlu care a si fost folosit in prima perioada de productie.

Mai jos aveti cateva schite pregatitoare care inca poarta cea de a doua denumire.

gladstones1

gladstones2

gladstones3

gladstones4

Multa lume vede doar partea finala a unui animatii, produsul curat si aranjat care apare pe micile ecrane sau in cinematografe, dar universul din spatele acestui produs este fascinant. Imi plac mult schitele, ideile originale care apoi sufera diferite schimbari, dar care ne permit sa ne punem putin in locul artistilor care au norocul sa lucreze la astfel de productii.

Voi continua sa va prezint astfel de schite pregatitoare si sper ca v-au placut si voua cele prezentate astazi la fel de mult cum ne-au placut si noua.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back