Noutati Disney de la D23 Expo: Planes, Toy Story, Big Hero 6

Ieri a inceput targul D23 Expo, cel mai mare targ oficial Disney. Cu ocazia deschiderii, Disnye a prezentat o multime de detalii despre urmatoarele filme animate care vor avea premiera in 2013, 2014, 2015 si 2016.

Pe 16 octombrie, anul acesta, va avea loc pe ABC premiera noului short din seria Toy Story, denumit “Toy Story OF TERROR!“. Filmul va avea o durata de 30 de minute iar personajul principal va fi Jessie.

Toy Story OF TERROR!

Inaintea premierei animatiei “Frozen“, vom putea viziona o animatie veche si uitata, cu Mickey Mouse si prietenii sai. Animatia se numeste “Get A Horse!” iar vocea lui Mickey este data chiar de catre Walt Disney.

Get A Horse!

Daca tot vorbeam de “Frozen“, uitati o noua imagine din film, cu Anna si Kristoff.

frozen

In primavara lui 2014, Disneytoon Studios ne aduce o noua animatie cu zane, “The Pirate Fairy“, unde vom face cunostinta cu neinfricata Zarina.

The Pirate Fairy

Pe 30 mai 2014 aflam povestea lui Arlo si a lui Spot, o poveste despre o prietenie sincera intre un dinozaur adolescent si un baietel uma, in filmul “The Good Dinosaur” realizat de catre Pixar.

The Good Dinosaur


Disneytoon Studios
ne prezinta si un nou film animat din seria “Planes“, denumit “Planes: Fire & Rescue“, care se va lansa pe 18 iulie 2014.

Planes Fire & Rescue

Pe 7 noiembrie 2014, Disney ne aduce o poveste din universul Marvel, “Big Hero 6“.

Big Hero 6

In vara anului 2015, mai bine zis pe 19 iunie, Pixar lanseaza animatia “Inside Out” care ne dezvaluie lumea interioara a unui fetite de 11 ani, Riley. Vom face cunostinta cu sentimentele Frica, Tristete, Bucurie, Dezgust si Furie.

Inside Out

Disney are planuri si pentru 2016! “Zootopia” (inca nu se stie daca acesta este titlul final) ne aduce in centrul atentiei pe o vulpe sireata care este acuzata de o crima pe care nu a comis-o.

Zootopia

Care dintre aceste filme va atrage cel mai mult? Eu ma bucur enorm pentru “Big Hero 6”. :D Oare de ce? :))

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back