Avatar: Legend Of Korra, Sezonul 2

În ultimii ani unele din seriale de animaţie care mi-au plăcut cel mai mult au fost Avatar: The last Airbender şi implicit, Avatar: The Legend of Korra.

Avatar: The Legend of Korra până acum are doar un sezon de 12 episoade, difuzate din Aprilie 2012 până în Iunie 2012. Dar la San Diego Comic Con de anul acesta, unde producătorii au anunţat că sezonul 2, cu numele Book 2: Spirits este în producţie, dar nu au anunţat o dată pentru difuzare.

tumblr_mpuelcoq9X1rptk5lo1_1280-1

Am stat puţin pe ghimpi aşteptând o dată oficială pentru difuzare şi am sperat tot acest timp că serialul nu va fi anulat chiar dacă are succes şi sezonul 2 a fost confirmat, aşa cum au păţit altele seriale (vezi Thundercats 2011).

Din fericire, mi-am făcut griji degeaba căci în urmă cu câteva zile a fost anunţată data de difuzare pentru primul episod: 13 Septembie 2013, sezonulul 2, ca și primul, urmând să fie difuzat pe Nickelodeon.

korra1x01_174

Daca e să mă iau după trailerul de mai jos, sunt convins că nu voi fi dezamăgit de acțiunea și povestea din acest sezon:

De asemenea, o dată cu anunțarea datei de difuzare a primului episod, Yahoo! Tv au dezvăluit al doilea trailer pentru noul sezon:

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back