Stiri anime: Ce se mai stie de noua serie anime Sailor Moon

Pentru ca am tot primit intrebari legate de lansarea noii serii anime Sailor Moon, atat pe mail cat si pe pagina Desenele Copilariei si Sailor Moon Romania, am decis sa scriu acest articol unde sa recapitulez cele mai recente stiri oficiale. Hai sa le luam pe rand.

toei

– Se lanseaza diverse materiale promotionale: seria de makeup, figurinele de la Bandai, tricouri si diferite accesorii. Cea mai recenta lansare este o serie de abtibilduri care pot fi folosite pe telefoane, laptopuri, caiete de scoala etc.

2013-sailormoon-stickers

– Se pare ca undeva intre noiembrie 2013 si ianuarie 2014 incepe noua serie anime Sailor Moon care este deja in productie.

– Pe 4 august trupa care va canta melodia de la noul generic, Momoiro Clover Z, va avea un concert la care se vor anunta unele noutati. De abia asteptam! Posibil sa anunte data exacta a lansarii.

momoiro clover z

Sursa imagine

Cam acestea sunt stirile oficiale. Nu uitati sa dati LIKE paginii Sailor Moon Romania pentru a afla cele mai recente stiri si a interactiona cu cea mai mare comunitate a fanilor din Romania!

Tag-uri:

  • Imi puteti spune pe ce canal se va difuza Sailor Moon 2013??Ma refer in Romania

  • Ada

    Buna. Nu se stie inca. :(

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back