Stiri animatie: Film Peanuts (Snoopy, Charlie Brown)

Sunt sigura ca toti ii cunoasteti pe Snoopy si pe Charlie Brown. Peanuts este o banda desenata americana, creata si realizata de catre Charles M. Schulz, care a rulat, in diferite ziare si reviste, intre anii 1950 si 2000. Protagonistii acestei benzi desenate sunt Charlie Brown, cainele sau Snoopy si Peppermint Patty.

peanuts-by-lcjapandotcom1

Seria a scris istorie in lumea benzilor desenate, iar filmele animate au castigat diferite premii, inclusiv cateva Emmy. Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la lansarea animatiei “A Charlie Brown Christmas, se pregateste lansarea unui nou film animat, in noiembrie 2015, cu Charlie si prietenii sai. Momentan nu se stiu multe detalii, dar se pare ca filmul este…CGI. :| Sincer mi se pare ingrozitoare ideea! Peanuts a fost si este super popular datorita simplitatii liniei de desen, a stilului aparte care l-a diferentiat de toate celelalte benzi desenate. Sa faci o animatie 3D si/sau CGI este…o insulta. Dintre toate francizele posibile de pe acest Pamant, pe care puteau sa le “modernizeze”, au ales-o fix pe cea care NU are nevoie de “modernizare”. Este perfecta asa cum este si efectiv nu ai ce sau de ce sa o schimbi.

Sper ca pana in 2015 sa se razgandeasca si sa faca un film in stilul clasic si inconfundabil al desenului lui Charles M. Schulz. Acum insa hai sa vizionam cel de al 12-lea film animat Peanuts, “Life is a Circus, Charlie Brown“, care a fost lansat in 1980 si a castigat premiul Emmy pentru “Outstanding Animated Program“.

News via

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back