Stiri animatie: Doua filme animate noi DC Animation

San Diego Comic Con s-a incheiat, dar asta nu inseamna ca stirile legate de cele anuntate acolo nu au inca un foarte puternic efect asupra comunitatii geek. Pe departe cel mai mare anunt al acestei editii a fost cel despre urmatorul film live action Superman care il va include si pe Batman, acest crossover fiind asteptat de mult de catre fanii celor doi super eroi.

La scurt timp dupa acest anunt, Warner Bros. si DC Animation anunta inca doua filme animate care, se pare, vor avea premiera in cea de a doua parte a anului viitor, imediat dupa Justice League: War. Avand in vedere ca Justice League: The Flashpoint Paradox de abia a fost lansat (revenim in scurt timp cu o recenzie), putem spune ca DC este hotarat sa domine complet competita animata dintre ei si Marvel. Ca sa fim extrem de sinceri, Marvel nu are nicio sansa sa castige teren in fata lor. Cel putin nu in acest moment… Inca imi aduc aminte cat de oribil a fost Iron Man: Rise of Technovore. :| Si da, cuvantul este oribil! Imi pare rau pentru fani, dar m-am chinuit ingrozitor sa ma uit pana la capat…

Revenind insa la DC, Batman: Assault on Arkham va avea legaturi cu seria de jocuri Batman: Arkham, lansata de catre Warner Bros. Interactive, care continua si in acest an cu mult asteptatul Batman: Arkham Origins. Son of the Batman, pe de alta parte, se bazeaza pe “Batman and Son”, o mini serie, publicata in 4 volume, in 2006, scrisa de catre Grant Morrison si ilustrata de catre Andy Kubert. In povestea originala, Bruce Wayne afla ca are un fiu, pe Damian Wayne, impreuna cu Talia al Ghul, fiica temutului Ra’s al Ghul. Damian este un pusti arogant, violent, invatat cu stilul de viata impus de bunicul sau, dar care, dupa mai multe tentative esuate, devine cel de al patrulea Robin din istoria Batman.

damian wayne batman

In acest moment cam acestea sunt toate detaliile legate de cele doua filme. Vom reveni imediat ce aflam alte detalii iar in urmatoarele zile fiti cu ochii pe noi pentru a afla ce parere avem despre noul lansatul Justice League: The Flashpoint Paradox.

VIA (multumim Florin pentru share)

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back