Disney Junior lansează “Henry Dragomonstru”, o nouă animație pentru preșcolari

Disney Junior lansează “Henry Dragomonstru”, o nouă animaţie originală 3D, dedicată preşcolarilor, ce va avea premiera pe 3 august la 9:35. Serialul prezintă aventurile micuţului amator de distracţii în vârstă de cinci ani Henry Dragomonstru, copilul mijlociu al unei familii fericite şi unite– familia Dragomonstru din Roarsville.
Henry Dragomonstru este un „ghid de viaţă” pentru preşcolari, în stilul monştrilor. Fiecare episod de unsprezece minute le prezintă preşcolarilor bucuriile şi necazurile vieţii lui Henry în cadrul unei familii iubitoare şi agitate de monştri. Entuziastul Henry le vorbeşte direct telespectatorilor, împărtăşindu-le atât gândurile şi sentimentele sale, cât şi lecţiile de viaţă pe care le-a învăţat el– de la salvarea pinatei de Halloween a copiilor de monştri, până la a o ajuta pe sora lui, Summer, să îşi dea seama că vocea ei este frumoasă aşa cum este!

Familia Dragomonstru plină de vioiciune este formată din: elegantul inventator şi fratele mai mare, Cobby, părinţii iubitori, Daddo şi Momma, sora puţin mai mare, sociabila Summer, bebeluşii Ivor şi Nan-Oh şi Grando Dragomonstru. Fără a uita însă de cel mai bun prieten al lui Henry, Denzel Dugglewug, şi toate celelalte specii de familii de monştri din Roarsville!
Ca toate programele Disney Channel, Henry Dragomonstru are la bază o programă educaţională foarte riguroasă care sprijină dezvoltarea copiilor. Seria se concentrează asupra unor teme sociale şi emoţionale şi prezintă lecţii de viaţă simple şi încurajează relaţiile pozitive atât în cadrul familiei cât şi în comunitate.

120516HUGGLE_101B_SH064_0051

120516HUGGLE_101B_SH154_0000 (1)
Produsă pe studioul irlandez, Brown Bag Films, nominalizat de două ori la Oscar, animaţia a fost inspirată din cartea de copii „I’m a Happy Hugglewug” a câştigătorului laureat al copiilor, Niamh Sharkey, publicată de Walker Books. Serialul este regizat de Norton Virgien (Rugrats, Doc McStuffins), câştigător al premiului Emmy, iar scenaristul principal este Sascha Paladino (Wonder Pets, Ni-Hao Kai-Lan); producătorul este Gillian Higgins (Doc McStuffins, Octonauts). Dr. Laura Brown (Motoanimaluţele din Junglă, Third and Bird) a fost consultant educaţional.
Henry Dragomonstru este o producţie originală Disney Junior, coordonată de centrul de producţie Disney de la Londra. Serialul este difuzat in mai mult de 150 de ţări din întreaga lume

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back