CONCURS: Castiga un tricou si un volum manga Sailor Moon!

Asa cum stiti deja, Desenele Copilariei are un proiect denumit Sailor Moon Romania, un fanclub dedicat tuturor fanilor senshi din Romania. Infintat in 2012, acest club este locul in care se pot afla cele mai recente noutati despre Sailor Moon si unde se poate discuta orice cu si despre luptatoarele lunii.

concurs

Incepand de astazi, Sailor Moon Romania, impreuna cu Manga Shop si Stickerland.ro, organizeaza un super concurs unde puteti castiga un tricou unicat si primul volum al manga-ului Sailor Moon. Urmand doar cativa pasi usor, aveti sansa de a a va bucura de aceste super premii:

1. Like pagina Sailor Moon Romania: https://www.facebook.com/SailorMoonRomaniaClub
2. Like pagina Stickerland.ro: https://www.facebook.com/Stickerland.ro
3. Like poza de concurs.
4. Share PUBLIC poza de concurs de pe Facebook. *ATENTIE* Daca aveti un profil privat, selectati optiunea “Public” atunci cand dati share. Nu se iau in considerare share-urile private.
5. Lasati un comentariu la poza de concurs de pe Facebook cu textul “Like & Share”.

Tricoul este oferit de www.stickerland.ro (design AdaB Design) iar volumul manga este oferit de catre www.mangashop.ro.

IMPORTANT: Tricoul se realizeaza in functie de masura castigatorului. Dupa anuntarea lui, se va comunica in privat timpul de livrare. Masurile disponibile sunt S, M, L, XL si XXL, barbati si femei. Nu exista masuri pentru copii.

Perioada de desfasurare: 26.07.2013 – 02.08.2013 ora 12:OO (pranz). Alegerea castigatorului se face prin tragere la sorti, folosind site-ul www.random.org.

Succes! Moon Power!

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back