Cinema City lansează campania de vară „Fii star de Cinema City și câștigă premii ca în filme”

În perioada 12 iulie – 31 august 2013, toți clienții care vor achiziționa bilete la film vor primi carduri răzuibile, care le oferă șansa de a intra în tragerea la sorți pentru unul dintre marile premii, un autoturism Mitsubishi ASX, un sejur de 5 stele în Republica Dominicană sau bilete de avion Lufthansa pentru orice destinație din Europa, sau de a câștiga pe loc unul dintre sutele de mii de premii.
Vara aceasta, pe lângă oferta bogată de filme, promoția Cinema City aduce o mulțime de premii instant constând în bilete gratuite, meniuri și băuturi răcoritoare, dulciuri Mars, CD-uri Cat Music, abonamente fitness World Class sau vouchere de reducere pentru pachete de turism.

store_logo_338

„Toți cei care aleg cinematografele Cinema City ca formă de relaxare se vor putea bucura vara acesta și mai mult de filmele preferate. Orice bilet la film le asigură cinefililor o șansa de a câștiga premii speciale. Îi invităm pe toți cei care caută un refugiu pentru a scăpa de zilele toride să se bucure atât de blockbustere cât și de sutele de mii de premii ca-n filme,” a declarat Mălina Marinescu – Sandu, Brand Manager Cinema City România.
Sezonul estival pregătește o ofertă generoasă pentru publicul iubitor de filme. „Oameni mari și fără minte”, „Greu de pensionat 2”, ”Strumpfii 2 3D”, „R.I.P.D. Copoi pentru strigoi”, „Cercul de Foc”, „The Wolverine”, „Elysium” sunt printre cele mai așteptate titluri ale verii, care uimesc din nou prin acțiune, efecte speciale și aventuri explozive.
Multiplexurile Cinema City oferă clienților cele mai bune facilități, cele mai moderne tehnologii și cea mai bună calitate a serviciilor, la cele mai înalte standarde ale industriei la nivel internațional. La nivel național, Cinema City operează 15 multiplexuri în București, Ploiești, Pitești, Iași, Timișoara, Arad, Cluj, Târgu Mureș, Bacău, Baia Mare, Brăila și Constanța.

sursa foto

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back