Desene animate: Star Wars: The Great Heep (1986)

Ma uitam azi, cu multa nostalgie si putina tristete, la ultimul episod al celui de al doilea sezon “Toy Hunter“. V-am mai povestit despre el. Este un show de pe Travel Channel, prezentat de catre un cunoscut dealer de jucarii, Jordan Hembrough, care alearga prin America, si, uneori, prin alte tari, pentru a descoperi cele mai rare si fabuloase jucarii vintage. Fiind fan declarat Star Wars, multe episoade au inclus cel putin o jucarie legata de aceasta franciza. Si in acest ultim episod isi face aparita o figurina foarte rara, un Blue Star Wars Uzay. Uzay este o companie turceasca care a realizat cele mai cautate “fake-uri” din lumea colectionarilor Star Wars. Va invit sa vizitati ACEASTA pagina daca doriti sa aflati mai multe despre ele.

the grat heep1

Vazand acest episod am hotarat sa va povestesc despre “The Great Heep“, un desen animat Star Wars, realizat in 1986, dupa lansarea seriei animate “Star Wars: Droids. Filmul este format, de fapt, din doua episoade speciale ale seriei Droids si ii prezinta pe R2 D2 si C3PO si lupta lor contra super droid-ului Abominor, cunoscut sub numele de The Great Heep. Mungo Baobab, negustorul si stapanul lui celor doi, descopera o sursa valoroasa de combustibil pe planeta Biitu. Din nefericire, Impreriul Galactic afla de aceasta descoperire si il trimite pe “The Great Heep” sa il captureze pe Mungo si sa inrobeasca toti locuitorii planetei.

ScreedHeep

Cu ajutorul unui baietel, Fidge, si a catelului sau, Chubb, cei doi super droizi pun la cale un plan de salvare a lui Mungo, a planetei, dar si a o multime de roboti.

l8fTi Qwlle

V-am facut curiosi? Bun. ;) Vizionare placuta si va asteptam cu impresii.Voci:
Anthony Daniels – C-3PO
Long John Baldry – The Great Heep
Winston Rekert – Mungo Baobab
Graeme Campbell – Admiral Screed
Noam Zylberman – Fidge
Dan Hennessey – Captain Cag/narator
Melleny Brown – Darva

Regizor: Clive A. Smith
Scenaristi: Ben Burtt, George Lucas

WIKI BCDB

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back