Desene animate: Superman and Wonder Woman vs. The Sorceress of Time (1988)

Cred ca toti asteptam cu nerabdare lansarea noului film Superman: Man of Steel, produs de catre Christopher Nolan si cu Hanry Cavill in rolul principal. Daca cineva m-ar pune sa-mi aleg supereroul preferat, as oscila intre Superman si Wonder Woman. Vechile filme cu Christopher Reeve si seria tv cu Lynda Carter au un loc mai mult decat special, daca pot spune asa, in inima mea. Intra in categoria acelor filme si seriale la care ma pot uita non stop si, daca sunt cumva difuzate la tv, in mod clar telecomanda mea ramane pe canalul respectiv.

Astazi am decis sa va destind putin cu un episod din scurta serie animata Superman, realizata in 1988 de catre compania Ruby Spears. Seria a fost lansata cu ocazia celei de a 50-a aniversare a lui Superman si a rulat in paralel cu seria live-action, Superboy.

ruby-spears

Superman and Wonder Woman vs. The Sorceress of Time” este cel de al 8-lea episod al seriei (din 13) si povesteste necazurile cauzate de o cometa pe care Superman incearca sa o distruga, dar care se rupe in bucati. Una dintre aceste bucati cade pe Themyscira (planeta Amazoanelor si a lui Wonder Woman) si o elibereaza pe malefica vrajitoare Cyrene.

Ca un mic trivia: Nu vi se pare ca vocea servitorului lui Cyrene seamana foarte mult cu cea a lui Gollum din filmele de pe marele ecran? ;))

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back