Stiri animatie: Kung Fu Panda 3 – inceputul unui nou imperiu animat?

KungFuPanda

Po si prietenii lui artisti martiali

Se pare ca Dreamworks are ganduri mari cu Po, ursul panda innebunit dupa Kung Fu si dupa taitei. Dupa ce au anuntat ca se lucreaza la cel de-al treilea film din franciza, Jeffrey Katzenberg (CEO-ul si directorul senior de animatie al Dreamworks) a afirmat pentru revista Empire Magazine:

“Kung Fu Panda are, de fapt, 6 capitole, iar noi am planuit deja cum sa le distribuim deja de-a lungul anilor”

Mai mult, in aceasta saptamana, Variety declara ca trei noi actori au fost recrutati pentru a-si imprumuta vocea unor personaje in acest al treilea film. Bryan Cranston(Madagascar 3: Europe’s Most Wanted), Mads Mikkelsen(Clash of the Titans) si Rebel Wilson(Ice Age: Continental Drift) vor juca alaturi de veteranii artelor martiale animate: Jack Black(vocea lui Po), Angelina Jolie(vocea lui Tigress) si Seth Rogen(vocea lui Mantis). Desi Wilson si Cranston sunt deja actori de voce consacrati si alegerea lor este chiar logica, daca nu previzibila, avand in vedere faptul ca amandoi sunt destul de populari (in special in SUA), alegerea lui Mikkelsen a starnit oarecare curiozitate, dat fiind lipsa sa de experienta in interpretarea personajelor de desene animate.

Desi nu se stie inca nici un detaliu despre ce incercari il asteapta pe artistul martial iubitor de noodles, filmul este programat sa apara cu doua zile inainte de Craciunul anului 2015 in SUA. Din pacate, pentru Romania nu avem inca o data de lansare.

Avand in vedere faptul ca primele doua filme din franciza au fost nominalizate si la Oscaruri, precum si faptul ca majoritatea echipei se intoarce pentru Kung Fu Panda 3 , asteptarile sunt foarte mari.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back