Urmatorul proiect al studioului Laika se numeste…

Desi anuntul trebuia sa fie facut anul trecut, in toamna, uite ca de abia astazi studioul Laika (care a realizat si produs ParaNorman si Coraline) a anuntat numele si unele detalii ale noului lor proiect 3D/stop motion. El se numeste The Boxtrolls si este realizat in parteneriat tot cu Focus Features. Vocile personajelor vor fi date de actori celebri precum Ben Kingsley, Toni Collette si Tracy Morgan, iar mai jos aveti prima imagine din filmul bazat pe povestea fantastica a lui Alan Snow, Here Be Monsters.

the_boxtrolls_0

Actiunea se petrece in orasul Cheesebridge unde, sub pietrele strazilor, traiesc boxtrolli. Desi legenda spune ca acestia sunt niste monstrii fiorosi, boxtrolli sunt un popor pasnic care nu numai ca nu este malefic, dar a si adoptat un copil uman, orfan.

Filmul este regizat de catre Anthony Stacchi (Open Season) si Graham Annable (Coraline si ParaNorman) si produs de catre David Ichioka si presedintele/CEO-ul Laika, Travis Knight.

Asteptam cu interes mai multe detalii si un prim trailer. Suntem siguri ca si acest film o sa fie o mica capodopera de arta cinematografica.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back