Stiri: Superman, Mickey Mouse, ParaNorman

Nu am mai facut de ceva vreme un articol cu cele mai interesante stiri din lumea animatiei si a BD-urilor asa ca haideti sa vedem impreuna ce s-a mai intamplat interesant in ultimele zile.

– Animatia “Superman: Unbound” (pe care sincer o astept cu entuziasm) are in sfarsit o data de lansare si o coperta. Warner Bros. Home Entertainment a anuntat ca animatia va fi disponibila pe DVD si Blu Ray pe 7 mai 2013. De abia astept!

supermanunbound_cover

– Studiourile Disney au publicat o schita din 1938, a unei animatii nerealizate niciodata, cu Mickey Mouse, denumita “Mickey’s Toothache“. Schita a fost de curand descoperita si este realizata de catre artistul Ferdinand Horvath. Actiunea shortului trebuia sa se petreaca intr-o lume de cosmar, dominata de catre masele si dinti uriasi ;)), unde Mickey ajunge din cauza gazului ilariant pe care il primeste in timp ce se afla la dentist.

MickeysToothache

Hayao Miyazaki a realizat si regizat animatia unui joc video care tocmai a fost lansat. Jocul se numeste Ni No Kuni, Wrath of the White Witch si puteti vedea mai jos cele doua trailere ale sale. Jocul este disponibil pentru PS3.

Filmul live action Ben 10, produs de catre Silver Pictures, are de astazi un scenarist. Ryan Engle este un tanar scenarist care va lucra alaturi de producatorii Joel Silver, Andrew Rona si Steve Richards pentru a aduce pe marile ecrane super popularul personaj al animatiei Ben 10, realizata si difuzata de catre Cartoon Network.

CROCCO04

Site-ul Mondo a lansat o serie noua de postere alternative pentru mai multe filme nominalizate la Oscar. Unul dintre aceste postere este pentru ParaNorman iar mai jos aveti cateva detalii despre el.

PARANORMAN
Artist: DKNG
Size: 24 x 36
Edition: 275
Price: $45

Basic CMYK

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back