Cum a fost la Batman Then and Now

Recunosc, ne-a luat ceva timp sa mai iesim din online, dar am facut-o. S-a intamplat sa dam de niste oameni minunati undeva prin decembrie si mult nu ne-a luat sa colaboram pentru 2 proiecte de succes.
Prima colaborare a fost concursul din decembrie, unde am oferit ca si premiu un collectible, iar acum s-a intamplat ce am asteptat cu totii. Marele nostru eveniment Batman-Then and Now. Oamenii de care povesteam sunt cei de la Colectii Figurine si neobositii TecaFi.

afis-sigle-mic

Ideea am avut-o inca din octombrie, insa nu am gasit pe atunci sprijin si parteneri. Din fericire, nu am renuntat la idee si iata ca sambata seara ne-am adunat peste 100 de oameni in centrul vechi, la Cafeneaua Bratianu ca sa il reintalnim pe Batman.
Pregatirile au durat aproximativ 3 saptamani, am avut bannere, tricouri si carti de vizita, un invitat special, Bogdan Movileanu cu care am mai colaborat, si bineinteles filmul pentru care ne-am si adunat .
Multumirile merg catre: Noi :D Ada, Catalina, Renato si Robert, Laur si Vichi de la Colectii Figurine si Lucian, Adrian si cine mai este (sunt multi) de la Tecafi. A fost grozav, un eveniment reusit!
Mai facem!

Poze aici si aici

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back