Phineas si Ferb la Disney Channel

Intre 21 si 25 ianuarie, de luni pana vineri, si intre 28 si 31 ianuarie, de luni pana joi, la ora 16:00

Phineas si Ferb fac tot ce pot pentru a sustine Cercetasele- o organizatie din orasul Danville, formata din sapte fete. Luna aceasta urmarim o selectie de episoade cu simpaticele Cercetase, in fiecare zi in perioada 21-25 ianuarie, de luni pana vineri, si intre 28 si 31 ianuarie, de luni pana joi, de la ora 16:00.

Grupul de cercetase este condus de Isabella Garcia-Shapiro, iar scopul fiecarei fetite este de a castiga cat mai multe insigne. Fetele au numeroaste cunostinte si abilitati, pe care le utilizeaza adeseori pentru a-i ajuta pe Phineas si Ferb sa isi puna in aplicare planurile marete. Ele isi folosesc de asemenea manualul, ce contine informatii despre o gama foarte variata de subiecte: de la calatorii in timp pana la motoare de masini.

ff

In episodul La spalatoria de masini, ce va avea premiera luni, 21 ianuarie, la ora 16:00, baietii decid sa construiasca o masina grozava cu scopul de a strange bani pentru campania Isabellei de a salva cartita cu nas stelat.

Disney Channel va difuza cate doua episoade din Phineas si Ferb- acompaniati de Cercetase, in fiecare zi intre 21 si 25 ianuarie, de luni pana vineri, si intre 28 si 31 ianuarie, de luni pana joi, de la ora 16:00.

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back